Over ons

Veestallen

Van de Wetering Veestallen exploiteert verzamelcentra in Brakel en Zwolle voor fokrunderen.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzamelen en transporteren van hoogwaardige fokrunderen met bestemmingen naar zowel binnen als buiten Europa.

De quarantainestallen zijn beide centraal gelegen in Nederland en beschikken over diverse epidemiologische eenheden. Hierdoor is het mogelijk om meerdere quarantaines parallel te laten lopen. Onze verzamelcentra zijn officiële gecertificeerde bedrijven en voldoen aan alle eisen volgens het nVWA. Daarnaast zijn wij een erkend QLL gecertificeerd bedrijf. Kwaliteit, service en communicatie met u als klant staan bij ons hoog in het vaandel, van iedere opdracht maken wij voor u maatwerk.  Wij verzorgen  uw export praktisch, administratief en douanetechnisch volledig tot in detail conform uw vragen en wensen. De regelgeving wordt bij ons dagelijks geüpdatet. Op deze manier bent u altijd gewaarborgd van de juiste handelingen.

Doel: “Het fokrund in topconditie houden gedurende de quarantaine”

Transport

Wij beschikken over speciaal ingerichte opleggers voor lange afstandvervoer . Onze voertuigen zijn optimaal ingericht om de dieren tijdens transport in topconditie te houden.

Hierbij moet u denken aan een drinkinstallatie, ventilatoren, verwarming, temperatuur- en GPS registratiesysteem. Tevens is het mogelijk, dankzij een aangepaste stahoogte, in Denemarken en Duitsland dubbeldeks te laden. Een goed opgeleid team van medewerkers focust zich tijdens het transport op het welzijn van de dieren tot op de plaats van bestemming.

Doel:” Het fokrund in topconditie op de bestemming afleveren”